logo
Sluiten

Over ons

DENK! is een landelijk opererend adviesbureau gespecialiseerd in energiebesparende installatieconcepten en praktisch toepasbare ontwerpen. Actuele vakkennis van werktuigbouwkundige installaties combineren wij met ruim 25 jaar ervaring bij bouwprojecten in diverse sectoren: Industrie, Logistiek, Food, Productie, Utiliteit, Laboratoria en Appartementen.

Met een integrale benadering en toepassing van de nieuwste technische innovaties creëren wij een gezond en energiezuinig binnenklimaat. Een gezonde en comfortabele werk- en leefomgeving wordt voor een groot deel bepaald door werktuigbouwkundige installaties zoals koeling, ventilatie, verwarming, water, sanitair, riolering, regeling- en procestechnieken.

Wij werken daarin samen en in opdracht van o.a. Architectenbureaus, Bouwbedrijven, Gebouweigenaren, Installatiebedrijven en Vastgoedontwikkelaars.

Huub Janssen, voormalig eigenaar JTS Energietechniek: “Voor JTS was de knowhow van DENK! als WTB-adviseur en ervaringsdeskundige als BREEAM Expert onmisbaar. Ard heeft visie op technische innovaties en brengt je als sparringpartner op ideeën. Zo zijn verschillende installatieconcepten met elkaar gecombineerd.” Lees verder…